• Kikkerveen 401, 3205 XD, Spijkenisse
  • Maandag-Vrijdag
    9:00 - 17:00
Service

0645324572

close
systeem 3

Koelen, verwarmen & ontvochtigen met een airconditioner

Een airconditioner is een efficiƫnt systeem voor het koelen of verwarmen van lucht in uw woning. Met de inverter warmtepomp kunt u comfortabel en snel ruimten koelen, verwarmen, filteren en ontvochtigen. Uw airconditioner is dus het hele jaar door een echte klimaatregelaar.

Natuurlijk wilt u ook rustig kunnen genieten van uw airconditioner. De Mitsubishi Heavy Industries airconditioners doen zeer geruisloos hun werk. In de laagste stand werken de wandunits bij een geluidsniveau vanaf slechts 19 dB(A).

Standaard zijn alle Mitsubishi Heavy Industries airconditioners uitgerust met de beste filtertechnieken. Nare luchtjes, sigarettenrook, pollen en stof worden automatisch gefilterd.
De airco unit produceert 24 uur per dag negatieve ionen.

Door de inverter regeling wordt de ruimte snel op temperatuur gebracht en in combinatie met de Fuzzy functie wordt de ruimte zeer nauwkeurig op temperatuur gehouden. Hiermee worden zeer hoge rendementen gehaald tot boven de 400%.
Alle Mitsubishi Heavy Industries airconditioners zijn minimaal voorzien van energielabel A+ waarmee u verzekerd bent van lage gebruikskosten.

Het ontwerp – Voor een schone en veilige werking
De modellen SRK-ZSX, SRK-ZR en SRK-ZS hebben elk een allergeenfilter en een fotokatalysatorfilter.
De waaier is behandeld met een antimicrobieel middel om schimmels en virussen te weerstaan. Dit houdt het systeem schoon en veilig.

Schone lucht - Reinigingsfuncties en speciale filtertechnologie.

Altijd frisse en schone lucht.

De binnenunits van de Mitsubishi Heavy Industries SRK-serie bevatten een unieke filtertechnologie, die de lucht die door de unit stroomt hygienisch reinigt. Bovendien hebben de single split units zelfreinigende functies die schimmelvorming in de units voorkomen.
SRK-ZS wand model
SRK-ZSX wand model
SRK-ZSX wand model